fbpx

SOON TO BE® LITE

Soon to be Lite (STB Lite) är tjänsten för dig som vill vara en mer medveten ägare till din bostad samt känna av pulsen på bostadsmarknaden anonymt. När du använder tjänsten Soon to be Lite, får du löpande en bostadsvärdering, lokal marknadskännedom, en generell marknadskommentar samt en chatt-funktion direkt till oss. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare tills den dagen du är redo att skriva förmedlingsuppdrag med en fastighetsmäklare och ta nästa steg i din flyttprocess och därmed öppna upp bostaden för potentiella köpare (Läs om vår tjänst Soon to be). I och med denna tjänst får du ett kompetent mäkleri i ryggen som din personliga rådgivare längst hela processen, inte enbart när det är dags att sälja bostaden. Din bostad syns på vår hemsida under Soon to be Lite så att de spekulanter som finner kriterierna för bostaden intressanta kan anmäla sig till vårt kundregister och därmed få information om bostaden den dagen den är redo att säljas. Alla bostäder som marknadsförs under Soon to be Lite är anonyma och man kan inte utläsa vilken bostad det är då det inte förekommer fullständiga adresser. Väljer du vår Soon to be Lite-tjänst innebär det att du som säljare är ute i god tid av din försäljningsprocess även om du inte ska sälja bostaden nu. Därför avslöjar vi minimalt med detaljer om bostaden och vi meddelar inte när eller om den når marknaden. Vi samlar dock in intressenter som kommer att få information om bostaden den dag bostaden är till försäljning. Soon to be Lite är en plattform innan ett förmedlingsuppdrag inleds. För intresserade spekulanter innebär Soon to be Lite möjlighet att anmäla intresse och därmed bevaka bostaden tills den dagen den kommer ut på marknaden.

FÖRDELEN MED DENNA TJÄNST ÄR ATT DU BLIR MER MEDVETEN I DITT BOSTADSÄGANDE.

Vi vet att bostadsägandet är en av de största investeringarna man gör som gemene homosapiens och därför vill vi vara en bidragande faktor till att den blir så bra som möjligt. Genom att ha koll på bostadens värdeutveckling, marknaden och dess statistik kan man lättare planera sin finansiella situation både under tiden man bor och när man letar efter nytt boende. Oavsett om du letar efter en bostad och planerar att flytta, eller du bor tryggt och säkert ett bra tag till, har du möjlighet att löpande ställa frågor kring allt från t.ex. ränteläge, bolån, värdering, bostadsmarknad eller kommande flyttprocess.

LADDA NER VÅR APP SÅ HJÄLPER VI DIG LIGGA STEGET FÖRE

1. Börja med att ladda ner appen genom att scanna QR-koden eller besöka https://tfagency.se/app i din telefon.

2. Logga in med BankID och komplettera din profil med e-post och telefonnummer.

3. Inom fem arbetsdagar kommer din bostad visas i appen med en värdering och lokal marknadskommentar från din personliga mäklare som du blivit tilldelad.

Compare listings

Compare