fbpx

SOON TO BE

Soon to be (STB) är tjänsten för dig som vill prova bostadsmarknaden anonymt. Precis som i namnet så är din bostad listad på vår plattform för Soon to be-bostäder i ett tidigt skede, utan att avslöja för mycket om bostaden eller när den når öppna marknaden. Bostaden får därmed chansen att känna av efterfrågan samt dess puls.

När din bostad blir listad som Soon to be, får du löpande en bostadsvärdering, lokal marknadskännedom samt en generell marknadskommentar. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare tills den dagen du bestämmer dig för att flytta. Dvs att du har ett kompetent mäkleri i ryggen längst med hela processen som dina personliga rådgivare.

Soon to be är en plattform innan ett förmedlingsuppdrag inleds. Bostaden visas med en begränsad mängd av information. För intresserade kunder innebär Soon to be möjlighet att anmäla intresse och bevaka marknaden.

FÖRDELEN MED DENNA TJÄNST ÄR ATT DU KOSTNADSFRITT KÄNNER AV PULSEN.

Vi vet att alla som letar efter bostäder gärna vill komma i kontakt med samtliga bostäder de anser har potential på marknaden och inte enbart de som listas som ”Till Salu”. Vi har därför sänkt tröskeln rejält genom att du kan kostnadsfritt och utan att binda upp dig testa av pulsen anonymt.

VI VET ATT DET ÄR OTROLIGT SVÅRT ATT PLANERA EN FÖRSÄLJNING SOM BOSTADSÄGARE.

Kommer man köpa sitt nya hem först eller ska den nuvarande bostaden säljas innan? Vi vet också att tajmingen när en bostad bör publiceras, är en av flera avgörande faktorer som påverkar slutpriset.

“Vi tror inte på universallösningar vid en bostadsförsäljning. Sannolikheten för att nå det bästa slutpriset ökar markant om man känner av pulsen i ett tidigt skede – utan att avslöja bostaden.”

SÄLJ DIN BOSTAD MED EN GENOMTÄNKT METOD, FÖRBEREDD DEN I TID!

När det är dags att träffa mäklaren går vi igenom din bostads säljresa, då presenterar mäklaren TF WAY – vår framgångsrika och förhandlingsstarka metod. Först nu när du är redo att sälja så tecknas ett förmedlingsuppdrag med en utav våra kompetenta fastighetsmäklare och går över till en av våra andra tjänster.

DU BETALAR ENDAST NÄR BOSTADEN ÄR SÅLD, UTAN ATT DU TAPPAR KVALITÉN I EN KOMPETENT OCH FÖRHANDLINGSKUNNIG FASTIGHETSMÄKLARE. 

Vi tar med de bästa av två världar, ett smart och modernt arbetssätt samt ett traditionellt mäkleri med fokus på affären.

LADDA nER VÅR APP SÅ HJÄLPER VI DIG PROVA bOSTADSMARKNADEN ANONYMT

1. Börja med att ladda ner appen genom att scanna QR-koden eller besöka https://tfagency.se/app i din telefon.

2. Logga in med BankID och komplettera din profil med e-post och telefonnummer.

3. Inom fem arbetsdagar kommer din bostad visas i appen med en värdering och lokal marknadskommentar från din personliga mäklare som du blivit tilldelad.

Compare listings

Compare
Search
Pris spann Från Till