fbpx

FAQ

KOSTAR DET ATT LÄGGA UPP MIN BOSTAD SOM SOON TO BE LITE?

Soon to be Lite är en kostnadsfri tjänsten för dig som vill vara en mer medveten ägare till din bostad samt känna av pulsen på bostadsmarknaden anonymt.

FÖRBINDER JAG MIG ATT SÄLJA MIN BOSTAD MED T|F AGENCY OM JAG LÄGGER UPP DEN SOM SOON TO BE LITE?

Du är inte bunden på något sätt att sälja din bostad med T|F Agency. Du kan när som helst avsluta tjänsten och ta bort din bostad.

HUR HITTAR MAN MIN SOON TO BE LITE BOSTAD?

Din Soon to be Lite bostad syns anonymt och utan pris på tfagency.se.

HUR OFTA FÅR JAG EN VÄRDERING AV MIN SOON TO BE LITE BOSTAD?

Du får löpande en värdering varje månad av din bostad tillsammans med vår marknads-kommentar. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare tills den dagen du bestämmer dig för att flytta. Du kan även välja att sänka takten på värderingar till varannan eller var tredje månad om så önskas.

KAN JAG LÄGGA BUD PÅ BOSTÄDER SOM LIGGER UTE SOM SOON TO BE LITE?

Vi kan inte framföra bud på en Soon to be Lite bostad då inget förmedlingsuppdrag har ingåtts med ägaren. Du kan dock visa ditt intresse och därmed bli informerad när bostaden går ut för försäljning.

KAN MAN GÅ PÅ VISNING AV EN SOON TO BE LITE BOSTAD?

Ifall det finns ett intresse på en bostad informerar vi ägaren. När ägaren bestämmer sig för att sälja bostaden ingår vi ett förmedlingsuppdrag och därmed kontaktar vi dig och om du fortfarande är intresserad så visar vi bostaden.

VARFÖR BEHÖVER JAG LOGGA IN MED BANKID I T|F AGENCY APPEN?

För att säkerställa din identitet och att endast du kommer åt din bostad och dess information, så använder vi Mobilt BankID för att verifiera dig.

Compare listings

Compare